Decoratiune de Craciun: Oameni de zapada


Inspirație de Crăciun 9 – oameni de zăpadă
Voiam să păstrez listele cu oamenii de zăpadă pentru atunci când va ninge prima dată, dar cum nu sunt semne c-o să avem zăpadă în decembrie zic că-i o idee bună să-i facem din ce avem la îndemână prin casă iar atunci când chiar va ninge să ieșim în parc și să facem unul pe bune!
 Să începem cu cei mai mici și drăgălași oameni de zăpadă descoperiți de mine. Îi puteți face din alune :) , panglici, materiale textile, nasturi, cârlige de rufe sau croșetați.
Continuăm cu oameni de zăpadă reciclați din diverse materiale: dintr-o față de pernă, din becuri, dintr-un pulover sau pur și simplu făcuți din ghemuri de lână. Am adăugat în listă și un felinar decorat ca om de zăpadă dar mă gândesc că ăsta e mai greu de pus în practică, decât dacă facem un raid în parc și decorăm felinarele de acolo :)
Puteți să faceți și fursecuri simple pe care să le decorați cu fețe de oameni de zăpadă, sau să îmbrăcați ciocolățele. Fetrul și fimo se potrivesc la fel de bine când e vorba de oamenii de zăpadă, iar în final puteți umple un glob transparent cu bile de poliester și să-i desenați o față sau puteți decora cutiile de cadouri cu pălărioară și morcov de hârtie.

preluat de la REVISTA ATELIERUL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...