Decoratiuni de Craciun din conuri de brad

Inspirație de Crăciun 2 – conurile de brad


Conurile de brad sunt aproape nelipsite din decorațiunile handmade de Crăciun, fie că folosim doar două-trei conuri și le vopsim sau le împodobim cu mini-globuri, fie că strângem multe multe și le transformăm în simple coronițe sau construcții mai complicate. Au avantajul că arată deja a brazi în miniatură și că miros la fel de proaspăt și iernatic ca frații lor mai mari. Iar dacă nu vrei să le faci ceva special, poți pur și simplu să strângi mai multe conuri într-un bol - ele sunt decorative oricum.
decoratiuni de craciun
Conurile pot fi folosite și pentru a crea mici jucării (mie mi-au plăcut colindătorii cu cap de ghindă, skiorii cu căciulițe croșetate și aricii pe jumătate din fimo). Iar dacă un con de brad ți se pare prea spinos sau voluminos poți să-l desfaci și să-l rearanjezi în așa fel încât să creezi flori, butoniere și mici decorațiuni pentru plasatoarele de masă sau cărți de vizită.
craciun
Colindători - tutorial
Dacă în schimb îți place mai mult forma conului de brad, decât conul în sine, atunci te vei bucura să afli că poți folosi foarte multe tehnici și materiale pentru a-ți crea conuri colorate: hârtie sau carton, fetru, piele, lână sau alte materiale textile.
ornamente de brad
Con din piele - tutorial
Con textil - tutorial

ENJOY!



Preluat din Revista Atelierul
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...