Hairstyle: Coc de seara in 5 minute


Cu siguranta iti doresti sa inveti sa realizezi coafuri simple, dar de efect, pentru situatiile in care bugetul limitat te impiedica sa apelezi la serviciile unui hair stylist. Urmarind tutorialul nu doar ca vei gasi o solutie pentru aceasta problema, dar vei invata si cum sa-ti faci un coc de seara intr-un timp record.


Trebuie doar sa-ti rasucesti parul si sa fixezi suvitele cu ace de par! Iata cat de simplu este:

Aceasta coafura se realizeaza pe parul ondulat. Daca nu ai aceasta textura in mod natural, poti realize bucle cu ajutorul placii de par. 




Dupa ce ai ondulat parul de la jumatatea lungimii in jos, separi bretonul de restul parului printr-o carare pe care o trasezi in spatele urechii. 

Iei o suvita din partea dreapta si o rasucesti pe lungime. Cand ai ajuns aproape de varf incepi sa o rasucesti in asa fel incat sa formezi o spirala. Aceasta va fi fixata cu ace de par.
Repeta procedeul si in cealalta stanga.Acele folosite la fixarea spiralelor se prind pe dedesubt astfel incat sa nu se vada.

Cum sa folosesti un ac de par

In cazul in care nu ai mai folosit un ac de par trebuie sa stii ca acesta nu se introduce in par la fel ca o agrafa. Trebuie sa prinzi o suvita de par (de sus in jos), dupa care o rasucesti in interior si o introduci in restul parului.

La aceasta coafura este bine sa folosesti ace pentru ca sunt mai subtiri si pot fi camuflate mult mai bine in par. Agrafele s-ar vedea si ar apasa pe suvite, astfel ca aspectul spiralelor nu ar mai fi atat de natural.

Rasuceste si restul suvitelor de par. In functie de cat de multe spirale vrei sa obtii iti alegi si grosimea suvitelor. Vei repeta acest procedeu pana vei termina tot parul.

La final va trebui sa pulverizezi fixativ pentru a finisa cocul.

Look-ul final:
Orice femeie ar trebui sa stie sa se aranjeze. Cu ajutorul acestor tutoriale iti poti perfectiona ritualul de infrumusetare.

Enjoy!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...